Panelne ograde, žičane ograde, pletiva i stupovi

Proizvodnja, prodaja i montaža ogradnih sustava

Ponosni smo što smo među rijetkima u Hrvatskoj koji sami proizvode panelnu ogradu, žičanu ogradu, ogradne sustave i vrata, te nudimo kvalitetnu uslugu montaže već dugi niz godina. Proizvodi iz našeg proizvodnog programa zaštićeni su protiv korozije primjenom suvremenih tehnologija pocinčavanja i plastifikacije. Za sve proizvode iz proizvodnog programa nudimo kompletnu uslugu dostave, pripremnih i građevinskih radova te montaže i završne obrade prije predaje objekta.

Odabir ograde

Odabir pravog tipa ograde usko je vezan uz njenu primjenu. Ovisno o tome da li je svrha ograde zaštita djece, imanja, vrtova, parkova ili ograđivanje životinja, razlikovat će se i izveba ogradnog sustava.

Na osnovi toga, potrebno je naći kompromis između kvalitete, sigurnosti i cijene ograde: osnovna mjera zaštite ograde su njene dimenzije, tj. otvor oka, pa će stoga gušća mreža pružati bolju zaštitu od rijeđe, što će rezultirati i većim utroškom materijala. Ako je svrha ograde ograđivanje životinja, ili zaštita od ulaska životinje u ograđeni prostor, tada će veličina otvora biti uvjetovana veličinom životinje.

Također, cijena i čvrstoća ograde ovisi o čvrstoći žice, kao osnovnog ogradnog elementa: promjer žice označava se u [mm] i služi kao osnovni pokazatelj čvrstoće. Kod plastificiranih žica, ukupni promjer žice specificira se dvjema brojkama: vanjskim i unutarnjim promjerom.

Panelne ograde

Panelne ograde (panel ograde) predstavljaju modernu vrstu ogradnih sustava, te nude spoj sigurnosti i estetike. Odlikuju se iznimnom čvrstoćom, te ih je nemoguće demontirati. Ogradni paneli se izrađuju tako da se žice međusobno vare, a zatim zaštićuju pocinčavanjem i plastifikacijom.

Žičane ograde (pletiva, pletene ograde)

Žičane (pletene ograde) su savitljivije, i stoga lako prilagodljive svim vrstama terena. Mreže su međusobno povezane čvorovima, a gušćim postavljanjem stupova moguće je postići čvrstoću ograde koja odgovara željenoj namjeni.

Naša ogradna rješenja

Naša ponuda obuhvaća velik broj modela panelnih ograda, žičanih ograda, kompletnih ogradnih sustava, ogradnih vrata i drugog ogradnog materijala:

 • Panelne ograde (panel ograde)
 • Žičane ograde
 • Pletiva i stupovi
 • Industrijske ograde
 • Zaštitne ograde
 • Ogradni sustavi
 • Valovita (vibro) pletiva
 • Razne druge bravarske ograde i proizvodi
 • Jednokrilna, dvokrilna, klizna, samonosiva vrata
 • Antikorozivna zaštita (plastifikacija) ogradnih elemenata i vrata.
 • Visokokvalitetni proizvodi, brza i pedantna usluga i održavanje.

Imate pitanja? Kontaktirajte nas!

Ako imate dvojbi oko odabira ograde koji odgovara Vašim potrebama, kontaktirajte nas. Bit ćemo spremni izaći Vam u susret, prikupiti sve potrebne podatke i ponuditi Vam najprikladnije rješenje.